duminică, 6 mai 2012

Bijoux!!

Perle. Perlele, in culori pale, de diverse forme si marimi, se inscriu in tendintele acestui sezon. Fie ca le alegeti in forme neregulate, in combinatii cu aur ori in siraguri lungi, simple, veti fi cu siguranta in linia recomandata pentru bijuteriile anului 2012.
Pandante supradimensionate. Pandantele supradimensionate sunt usor de asortat si pot completa cu usurinta rochiile cu decolteu si nu numai.Acestea sunt elementul central al oricarei tinute.
Auriu. Prelucrate in forme fine, delicate, care sa nu incomodeze la purtare, bijuteriile din aur de culoare cat mai apropiata de cea nativa sunt elemente de mare impact vizual. De asemenea, asociate aurului galben, pietrele din acelasi spectru coloristic, cum ar fi beriliul, variatii de quartz, citrinul sau chihlimbarul, sunt o combinatie reusita a sezonului.
Chihlimbarul. O forma de rasina de conifere fosilizata de-a lungul a cateva sute de mii de ani, este una dintre preferatele anului 2012.
Turcoazul este o piatra naturala destul de rara si este una dintre recomandarile acestui sezon. In diferite forme si dimensiuni, bijuteriile realizeaza un adevarat spectacol unic prin culoarea unica a acestei pietre, indiferent ca este montata in aur alb sau galben.
Piatra lunii. Este una dinte pietrele care a lipsit din colectiile de bijuterii ale ultimilor ani, dar care revine, in diverse nuante. Albul milky este o culoare usoara, de vara.
Brosele pentru rochii. Brosele pentru rochii au fost unele dintre cele mai originale accesorii care le-am intalnit in creatiile bijutierilor. Originalitatea piesei, felul in care aceasta "comunica" cu rochia si pozitionarea ei, sunt toate elemente care, exploatate cu grija, pot atrage priviri de apreciere.
Crucifixe. In diferite forme, dimensiuni, interpretari stilistice si cromatice, crucifixele reprezinta o alternativa atat ca bijuterie de zi cu zi, cat si pentru o tinuta de eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu