marți, 1 mai 2012

Ready for summer?

Cu toate stim ca moda joaca un rol foarte important in viata noastra, indiferent de ocazie.De aceea trebuie sa ne alegem costumul de baie cu foarte mare atentie si trebuie sa avem grija sa ni se potriveasca.Designerii au luat in considerare toate formele corpului, creand costume de baie potrivite fiecarei femei, indiferent de silueta. Tendintele din aceasta vara sunt destul de diversificate: 1. Costume de baie retro
Sfat: daca optezi pentru acest stil, nu uita de ochelarii cu rama groasa si palaria de soare cu boruri largi. 2. Costume de baie cu volanase Stilul baby doll continua sa fie in tendinte. Victoria’s Secret, Marc Jacobs sau Betsey Johnson au oferit un loc aparte costumelor cu volanase in acest sezon.
3. Costume de baie intregi Un costum de baie intreg va arata intotdeauna avantajos pentru fiecare femeie, indiferent de defectele corpului deoarece acestea reusesc sa ascunda kilogramele in plus.
4. Costume de baie pe un singur umar Costumul de baie pe un singur umar poate fi atat intreg, cat si din doua piese. Acesta este perfect pentru femeile cu o silueta tip clepsidra deoarece atrage atentia privirii doar in partea de sus a corpului.
5. Imprimeuri si culori In ceea ce priveste imprimeurile se poarta dungile, bulinele de toate marimile, modelele florale sau geometrice si animal print (cu diverse combinatii de culori).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu